Feeling Wonen - Loft LS36
07-2022

Droomhuis aan de Dijle

Een rivier als achtertuin en een dak vol groen geven deze voormalige autogarage alles voor een vakantiegevoel in de stad.

 
Art of Living: woning MHD

Strakke woning met een warme inborst.

 
De Standaard Magazine : Loft LS36
04-2021

Met de rivier als achtertuin, Mechelen als voortuin en een weelderige daktuin op hun huis, kunnen Frieke Janssens en haar gezin bijzonder goed wennen aan het stadsleven.

buitengewoon Belgisch bouwen 6: woning MHD
03-2021

Ingesneden balk van zwart beton en lichte gevelsteen

home sweet home magazine: woning MHD
01-2021

duurzaam wonen midden in het bosgroen

Innovate in Architecture 08: woning SPS
11-2017

verbouwing woning SPS in 'Innovate in Architecture 08' van Wienerberger

CittA magazine : woning BRZ
10-2015

Sinds enkele jaren is het Eilandje in volle ontwikkeling. Hagelwitte woonblokken schieten omhoog, oude pakhuizen krijgen een andere bestemming en twee nieuwe musea trekken stoeten toeristen aan. Tussen al dat projectgeweld staat een zeldzame eengezinswoning. Op eenzame hoogte en dat mogen we letterlijk nemen, want het is zowel een staaltje van gedurfde architectuur als van slimme vooruitziendheid.

Delta Light - THE LIGHTING BIBLE 11
09-2015

woning LNT en appartementen DKJ in 'the lighting bible' van Delta Light

feeling WONEN : woning BRZ
10-2015

Met haar gevel als een schuifpuzzel waarvan de stukjes na veel wikken en wegen eindelijk mooi op hun plaats zitten, is deze gezinswoning een gesofistikeerd buitenbeentje tussen de logge pakhuizen van het Antwerpse Eilandje.

feeling WONEN : woning KSL
08-2011

De slimme verbouwing

Een architectenkoppel - Lawrence Auwerx & Stephanie D'Hulst - zag meteen het potentieel van een vervallen rijhuis met schrijnwerkerij in Kessel. Ze verbouweden het met respect en zorgden voor een hedendaagse aanbouw.

Bouwen & Interieur : woning KSL
08-2011

Huis van de eeuw

Inzet: een rijhuis annex houtzagerij uit 1905. Lawrence Auwerx en Stephanie D'Hulst zagen meteen zijn potentieel, en verbouwden het tot een moderne en funcionele doorkijkwoning, waar natuurlijke materialen de basis vormen.

Bouwen & Interieur : loft RSL
03-2011

De bewoners zochten bewust naar een jonge architect met betaalbare en innoverende indeeën. "We hadden zelf veel ideeën, maar wisten niet hoe we ze moesten uittekenen en realiseren. De stijl van P8 architecten sprak ons aan", vertelt Maarten Callebert. "We hebben dan een aantal voorstellen gedaan en na twee à drie aanpassingen waren we eruit", vult architect Lawrence Auwerx aan. "De bewoners hadden een duidelijk beeld voor ogen en wisten wat ze wilden en wat niet. Dat resulteerde in een vlotte samenwerking."

townhouse Design - woning BRZ en LKS
10-2014
WOW! - feeling wonen
08-2014

Woning Sophie & Peter in best of Feeling Wonen....

De Standaard Wonen: woning BRZ
04-2014

Architect Hansi Ombregt van P8-architecten bouwde voor zijn gezin een eensgezinswoning in een wijk waar enkel nog appartementsgebouwen verrijzen. De witte gevel toont een bijzonder gepostioneerde trap, een interessant ramenspel en verbergt halve niveaus. 'Het moet allemaal niet zo voor de hand liggen.'

De Standaard Wonen: woning LKS
08-2014

Wie door de voordeur stapt van het huis van Peter en Sophie in Lier waant zich meteen op vakantie. Authenticiteit gaat perfect samen met vrolijk design, en dé blikvanger doet iedereen zwijmelen. Want willen we niet allemaal een zwembad naast de sofa?

feeling WONEN : woning LKS
10-2013

De bouw en afwerking van het huis zoals het er nu uitziet, is een prachtige 'bouwteam'-ervaring geworden voor Sophie en Peter. P8-architecten, interieurarchitect Kalle Block, het eigen aannemersbedrijf van Sophie en de creatieve inbreng van de bewoners zorgden voor een pittig totaalpakket.

Delta Light - THE LIGHTING BIBLE : appartementen DKJ
05-2013

P8 architects from Antwerp (Belgium) were asked to convert two single family row houses into 5 apartments, using the limited available space to its maximum potential.